...

Öğrencilerimize Duyurulur..

Sevgili Öğrencilerimiz,

Hepinizin bildiği gibi tüm dünya COVID-19 (korona) salgını ile mücadele etmektedir.

Cumhurbaşkanlığımız başta olmak üzere ilgili bakanlık ve kuruluşlar tarafından Ülkemizde de COVID-19 (korona) salgınından korunmak, salgını yavaşlatmak üzere birtakım tedbirler alınmaktadır.

Ülkemizde alınan tedbirler kapsamında yükseköğretimde eğitime ara verilmiştir. Burada birinci önceliğimiz toplumu ve siz öğrencilerimizi  risklerin yaratacağı tehlikelere karşı korumaktır. Bu kapsamda, sizlerin sağlıklı bir şekilde eğitim alabilmesi adına tüm öğretim üyelerimiz de yoğun bir çaba içerisindedirler.

Dekanlığımız olağanüstü koşulların sona ermesine kadar eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Rektörlüğümüzle koordineli olarak uzaktan eğitim yöntemleri için alt yapı olanaklarını tamamlamak üzeredir. Eğitimin başlama zamanı, şekli, derslerin ve sınavların, zamanı, yeri ve yapılma şekli ile sistemin ayrıntıları hakkında bilgilendirmeler sitemizden duyurulacaktır.

Bu zor süreci tüm öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve siz öğrencilerimizle birlikte sabır, özveri ve sorumluluklarımızı yerine getirerek atlatacağımıza inanıyor, hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Fatih BİLGİLİ

DEKAN