BİLİRKİŞİ TEMEL EĞİTİMLERİ DUYURU!!! (YENİ)

Bilindiği üzere bilirkişi listelerine kaydolmak için “Bilirkişi Temel Eğitimi”nin tamamlanıp katılım belgesinin alınması zorunludur. Bu doğrultuda Fakültemizde bilirkişilik eğitiminin açılması planlanmaktadır. Eğitim toplam 24 saat olup iki hafta sonu günde 6’şar saat olarak iki hafta içinde tamamlanması planlanmaktadır.

Bilirkişilik Yönetmeliğin 38 inci maddesinde Bilirkişi olarak başvuracakların şartları yer almaktadır. Katılımcı bu şartları sağladığı takdirde başvuruda bulunacaktır. Katılımcı bu şartları sağlayıp sağlamadığının kendi sorumluluğunda olduğunu bilir.

Başvuru dilekçesi ile bilirkişilik temel eğitimi kayıt formu ektedir. Eğitime katılmak isteyenler ekteki dilekçeyi ve formu doldurarak, en geç 23 Ocak 2020 Perşembe gününe kadar taranmış pdf formatında bilirkisieğitimi@gmail.com e-mail adresine göndermeleri, en geç ders başlangıç gününde fiziki ve ıslak imzalı halini Hukuk Fakültesine teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

1.         Bilirkişilik temel eğitimi kayıt formu

2.         Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3.         Eğitim ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu (Eğitimi ücreti 750,00 TL (KDV Dâhil) olup, Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü-Hukuk Fakültesi’nin Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi’ndeki (IBAN NO: TR87 0001 0016 9025 5940 2050 09) nolu hesabına yatırılacaktır. Adayların TC Kimlik numaralarıyla işlem yapmaları, EFT ödemelerinde alıcı adı kısmında "Hukuk Fakültesi-Bilirkişi Temel Eğitimi" yazması gerekmektedir.)

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:

Ar. Gör. Zahid Doğanay