ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen kurum ziyaretleri kapsamında Ekim ayı içerisinde Ankara/Anıtkabir ziyareti ve akabinde Sermaye Piyasası Kurulu ve yine Ekim ayı içerisinde farklı bir günde, günübirlik olmak üzere Rekabet Kurulu’na gezi düzenlenecektir. Yapılacak olan ziyaretlerde her iki kurumun da çalışma tarzı, kurum faaliyetleri konusunda eğitim semineri ve kariyer imkânları konulu eğitim düzenlenecektir. Eğitimler kurum uzmanlarınca verilecektir.

Yapılacak olan geziye katılmak ücretsiz olup katılmayı taahhüt eden öğrencilerden iletişim bilgileri önceden alınacaktır.

Programa katılmak isteyen öğrencilerin cuhukukfakultesi@gmail.com adresine isim soyisimlerini, öğrenci numaralarını, T.C. kimlik numaralarını, hangi kurum gezisine katılmak istediklerini açıkça belirtmeleri gerekmektedir.

Ziyaretle ilgili detaylı bilgi ve yardım için: 0532 0594745 (Gürkan ÇAĞAN)